Jag gillar inte Damhockey

Lyckohjulet börjar på TV, jag säger:
"Detta måste vara det sämsta programmet som har producerats"
Byter kanal till 1:an där det ska vara OS, det är damhockey och rättar mig:
"Eller detta!"

LONDON BABY!! (med hela tjocka släkten)

Nu är jag verkligen lycklig :)
Bild från när jag och Anna var i London 2007.

je kan konsten att förstöra en helg...

Om en timme är det dags för omtenta. Kan komma på minst en miljon saker som är roligare. Efter bär det av till Väla på jeansjakt! Minsann! Skicka ett SMS om det är någon som vill följa med ;)

OS-SILVER HAAG!!

Stort grattis!!


Två vinster för Tre kronor


Aj aj Järbyn!

Såg inte så bra ut. Som tur(?) är verkar det bara vara en hjärnskakning.

"Jag ska åka till Lanzarote"

Det uttrycket myntades av Tiffanys menlösa vännina Angela (Anna Blomberg) i Itzhaks julevangelium. Hon hade sparat 40 kronor i månaden i tio år för att ha råd att åka till Lanzarote.
KullaFlyg börjar med charter till Lanzarote i Februari 2011! Skönt att kunna komma till solen utan att först behöva packa in sig i tåg eller buss. Visst att Kanarieöarna inte är mitt absoluta drömresmål, men jag vill gärna åka dit. Enligt de som är "insatta" i Kanarieöarna, är Lanzarote den ön som har mest att erbjuda bortom charterturismen. En hyrbil så är man redo att upptäcka ön! Eller varför inte se till så att man tar gröntkort så att man kan spela litta golf? Det ser ju helt okey ut...

Kurs 4 och 5 - Digital Utveckling (äntligen)

368 kr adlibris.se
167 kr lycknis.com
297 kr lycknis.com
(har jag redan!!)
194 kr adlibris.se
Men först omtenta på en seeeeeeg kommunikations kurs...

Samlade tankar om OS...

  • Hur ser Danmarks Curling damer ut? Samtliga skulle behöva en stylist och skippern behöver en ordentligt sport-BH.
  • Norges Curling herrar har lätt coolast byxor - lätt bästa stämnings höjare!
  • Anja flög ganska bra i störtloppet, då tog Vonn medalj. Idag åkte Vonn ur och då tog Anja medalj. Det roliga i sammanhanget är att Vonn efter störtloppet att Anja redan har så många medaljer...
  • OS-mössan är galet snygg! MEn verkar vara omöjlig att få tag på om man inte vill virka en själv..

"ÅK UR!!!" skrek vi till Vonn

vilket uppenbarligen hördes till Whistler, för Vonn ville inte åka i mål! Grattis till bronset Anja, fixar det oväntade!! Du skulle varit fanbärare istället för Floppa.
Guldmatchen:
Sverige 2
Norge 2

Vi har det som Whistler inte har

SNÖ! Nu snöar det mer! När jag inte mår kasst längre blir det definitivt en tripp till skidbacken!

Står stilla och stampar

Ingen framgång på bättringsvägen.. Bittert. Tryckte i mig 15 chicken nuggets igår, vilket var sjuktgott, men som sagt: jag blev inte bättre. Eller jo, imorse när jag vaknade hade huvudvärken äntligen släppt!

Vissa saker övergår mitt förstånd

Hur vissa prioriterar och tänker (eller låter bli att tänka) övergår mitt förstånd.

Usch och fy för vintersjukdomar

Jag har dragit på mig en av de mindre trevliga av de årliegn återkommande vintersjukdomarna.. Huvudvärken är total och all mat som luktar lite för mycket, gör mig totalt äcklad.. (Alla ni som känner mig vet att jag älskar mat..) Så just nu är jag hungrig som in i och sjukligt sugen på chicken nuggets från Gyllene Måsen. Det största problemet som jag upplever är att Colan inte smakar som den brukar... Synd om mig  är det.

Sverige mot Norge - först till flest guld vinner!

Hur många guld har Norge tagit i Vancouver?
Guldmatchen:
Sverige 2
Norge 0

Johan T Lindwall är ta mig fan fenomenal

Hoppas innerligt att ironin lyste igenom i rubriken. Varför skulle Madde och Jonas överhuvudtaget förlova sig om deras förhållande går igenom en "kris"? Nej du Lindwall, du är bara patetisk. Skaffa dig ett eget liv, eller gå in och läs om dig själv på ett av Sveriges största forum, du verkar inte ha så mycket rent mjöl i påsen...

Dolph kör Segeway!

Awesome! Dolph är med i Melodifestivalen igen! NICE!! Dolph borde få leda alla TV-sändningar i SVT. Gillar att Amy Diamond hånas för sitt utseende, hon ser verkligen inte ut till att vara en dag äldre än 12 år..
Här kör Benjamin Segeway!

Dags att flytta?

Chansen att delta i OS är inte överhängande för mig. Finland har 90 aktiva i sin vinter-OS trupp och Sverige lär väl ha minst lika många (de har inte gått in på stadion än..) Stannar jag här är mina chanser ganska små för OS deltagande, men OM jag flyttar till typ Cooköarna, Cayman Island eller liknande blåbärsnation ökar mina chanser dramatiskt. Alpint borde jag fixa, men curling skulle jag nog vilja pröva lyckan i, så finns det fyra till där ute som vill satsa med mig? Vi drar till en blåbärsnation och spelar Curling sen ses vi i Ryssland 2014!! Jag bär fanan, för jag ska vara skipper...

Noterat under OS-invigningen

  • Iran har sin första kvinnliga deltagare i vinter OS
  • Varför var vi tvungna att ha F(l)oppa som fanbärare?
  • Jag saknade Jamaicas boblag
  • Georgien har haft två olycks-OS i rad, först invaderade av Ryssland 2008 och detta året dog en av deras rodelåkare under träning, bara timmar innan invigningen.
  • Bermudas deltagare (en deltagare och tre "tränare") hade Bermudashorts, som alltid!
  • Mexicos enda deltagare är 49 år och är även känd som popsångare: spännande karriärval..
  • De flesta "blåbärsnationer" väljer att tävla i alpint
  • Ensam är stark, verkar många nationer tänka..

2010 Vancover

Sitter ner tryckt i soffan och tittar på OS invigningen från i natt, var inte riktigt taggad för live sändningen i natt. En sak som slog mig vara att jag föredrar Vinter OS framför Sommar OS. Jag är nog en av de få människorna i världen som föredrar Vinter OS (om man inte räknar med de som deltar i vinter OS då..) Allt som oftast när jag säger detta möts jag ofta av stor skeppsism, men vem bryr sig? Jag kommer njuta i två veckor framöver!


McQueen död - vad händer?

Vad händer med alla kändisar? Senast i raden att gå bort är en av mina favorit designers Alexander McQueen. Jag avgudar McQueens skotskrutiga kollektioner, som kläningen nedan, samt hans skokollektioner (de mindre galna).
McQueen tillsammans med Sarah Jessica Parker
Bild: Telegraph

Navy CIS & Muse

Noterade precis att Tv3 använder sig av Muse låt Uprising i trailern till nästa veckas avsnitt av NCIS, två favoriter i ett!!


Home schooled

Har suttit hemma i köket och skrivit klart inlämningsuppgiften med Daniel. Uppgiften gick ut på att vi med ca 300 ord ska presentera ett företag, organisation eller liknande i en text som passar i en broschyr. Lätt som en plätt tänkte vi, vilket det också visade sig vara. Nu tänkte jag ta en bit mat för att sen fortsätta med pluggandet, men då på kursen Den digitala kulturen från Högskolan i Gävle.

När Rögle slog Linköping

Rögle vann en match! Toppen!

CSS-kodning

Usch! Sitter på wp och stirrar på CSS-koderna och hoppas att de ska börja tala till mig. Kan meddela att de fortfarande inte vill prata med mig... Otrevligtvärre!

New Orleans Saints!

Min önskan blev uppfylld! Härligt att vakna och kunna läsa att Saints tog hem Super Bowl XLIV. New Orleans förtjänar segern efter alla motgångar som Katrina medförde.
bilder: New York Times

Super Bowl XLIV - En familjeaffär?

Om ca en och en halv timme möts New Orleans Saints och Indianapolis Colts i Super Bowl XLIV. Matchen spelas i Miami men min gissning är att festen är i full gång runt om i hela USA. Grillarna är tända och ölen kyld; som det ska vara när det är dags för Super Bowl!

Matchen i matchen är som alltid den mellan de bägge lagens Quarter Back's. I Colts finns Peyton Manning, killen som anses vara den bäste på sin position i branschen. I Saints finns Drew Brees som i New Orleans ses som mer än som en fantastisk fotbollsspelare. Han är engagerad i många olika projekt som hjälper till att bygga upp staden efter Katrina. Manning kommer från familj football där lillebror är QB i New York Giants och pappa också spelat i NFL, närmare bestämt i New Orleans Saints.. Fler paralleller mellan lagen? Brees och Manning blev vänner när Brees var college spelare och Brees bor idag granne med: Peyton Mannings storebror.. Så många band tror jag aldrig det funnits mellan två lag i en Super Bowl match tidigare, men då sitter jag inte inne med all fakta.

Förutse utgången av matchen? Jag tror på en jämn och sevärd match mellan två lag som spelar underhållande football. Jag hoppas innerligt att Saints vinner, men vågar inte tippa på dem, eller på Colts. Jag tror att matchen kan gå hur som helst, så: May the best team win..



Omtenta: anmäld

Kändes inte bra att klicka på Anmäl-knappen till omtentan i Organisation och kommunikation. Jag trodde verkligen att jag skulle klara tentan, men inte. Jag var en av 55 % som inte fixade tentan vid första tillfället så nu får jag den stora äran att skriva omtenta en lördag. Å andra sidan är detta bara grädden på moset på en uruselt strukturerad kurs.

Utgång på ingång

hade vi tänkt.. Fick dock en total drop down och började må kasst! Attans! Hoppas på en snabb recovery, med choklad, kaffe och På spåret. Vi är i Ö-vik!

Finska, Reali

Nu har saknar jag bara en bok till min kurs i Finska. Är en mycket intressant kurs tycker jag. Ångrar inte en sekund att jag sökte den!

Dagens lärdom

Volymen på min iPod går att höja tillräckligt mycket för att utestänga barnskrik.


Kreativt webdesignande!

Sitter i datasalen på ingenjörsvåningen på Campus för att försöka bistå Andreas i byggandet av kårens nya hemsidande. Just nu har det inte hänt så mycket, men förhoppningsvis kommer min kreativa ådra snart behövas =)


I'm back!

Ny adress, nytt innehåll! Det gamla finns kvar, men kommer inte uppdateras. Håll till godo :)

RSS 2.0